Udført af Jesper Bram Tatovør i København

Anbefaling af tatovør Jesper Bram fra Jacob Refstrup

Jeg ville finde en tatovør jeg kunne føle mig tilpas ved. Jeg havde snakket med et par andre tatovører, men det føltes ikke helt rigtigt. Da jeg snakkede med Jesper kom vi rigtig godt ud af det med hinanden. Vi har fælles interesser og vi fandt hurtigt ud af, hvad jeg skulle have lavet. Jeg er rigtig glad for resultatet og efterfølgende havde jeg spørgsmål til helingsprocessen, og her var Jesper både sød og hurtig til at svare.

Jeg var meget tilfreds med mine timer hos Jesper, og jeg vil bruge ham fremover, når jeg skal have lavet mere. Jeg er også fantasy/sci-fi nørd, og på det område kan Jesper også bidrage med gode idéer til tatoveringer.

Du skal vælge Jesper, hvis du vil have en god tatovør, som samtidig er helt nede på jorden. Det er sjovt og hyggeligt at arbejde sammen med Jesper, og han får mine varmeste anbefalinger.

Posted in Anbefalinger fra kunder.