Mie Jørnels anbefaler tatovør Jesper Bram i København

Inden jeg kontaktede Jesper, havde jeg besluttet mig for, at få lavet et full sleeve med mange flotte farver og gerne i en Neo-Traditional stil. Jeg søgte på alle de tatovører jeg kunne finde i Nordsjælland og København, og jeg gennemgik deres porteføljer, for at finde det bedste match til mine ønsker. Jeg var slet ikke i tvivl om, at det var Jesper jeg ville have til at lave mit sleeve. I Jespers portefølje kunne jeg se, at han tidligere havde designet tatoveringer, som var i stil med det, jeg ville have. Farverne var super fede og det samme var hans tegninger.

Jeg blev sindssyg glad da jeg så resultatet, og jeg flasher gerne min arm så ofte jeg kan komme til det 😀 Jeg elsker at se på den, selvom det måske lyder lidt fjollet 😀 Jeg elsker farverne, jeg elsker designet, og jeg er virkelig stolt af min arm. Jeg får tit kommentarer om, at farverne er sindssyg flotte og at tatoveringen er super fed. Selv min mormor måtte overgive sig og erkende at den er meget flot 😀

Jesper lyttede til mig og jeg anerkender at Jesper er kunstneren, som ved bedst, hvilket er meget vigtigt.

Jeg følte mig virkelig godt tilpas i butikken, og der var en god tone og plads til sjove og skæve samtaler.

Jeg følte mig tryg ved at Jesper udførte et godt stykke arbejde, og ved at han turde fortælle mig, hvis jeg f.eks. bevægede mig for meget. Det skaber tryghed når tatovøren viser at han har kontrollen.

Jeg har allerede anbefalet Jesper til andre, og jeg fortæller at han er meget dygtig, professionel, kreativ og at han tager på konferencer i andre lande. Han er nem at arbejde sammen med, og jeg føler mig altid tryg hos ham.

Posted in Anbefalinger fra kunder.